Nougatine

Nougatine

Nougatinetaart

Nougatinetaart: heerlijke combinatie van schuim en slagroom

Het recept voor onze nougatinetaart is het best bewaarde geheim binnen onze bakkerij. Slechts 3 mensen binnen Bakkerij van Doorn kennen het unieke recept voor onze nougatinetaart. Elke dag komen mensen van heinde en verre om dit bijzondere gebak te proeven.

Koud het lekkerst

Nougatinetaart smaakt het best als hij net ontdooid is. U bewaart de taart in de diepvries en laat hem ontdooien voor u hem serveert. Zeker weten dat onze nougatinetaart meer dan smakelijk wordt ontvangen door uw gasten. De nougatinetaart van Bakkerij van Doorn is een graag geziene gast op verjaardagen, jubilea en andere feestelijke gelegenheden.

Ruim 60 jaar onze specialiteit

Het recept voor onze nougatinetaart is per toeval ontstaan rond 1950, net na de oorlog. Door gebrek aan grondstoffen moesten onze bakkers roeien met de riemen die ze hadden om toch schuim te maken. Door te experimenteren is ons recept ontstaan en dankzij de goede reacties heeft niemand hier tot op heden iets aan durven veranderen.

Het best bewaarde geheim van Bakkerij van Doorn

De juiste verhouding van ingrediënten zorgt voor de smaak en structuur van onze nougatinetaart. Iedere dag maken we mensen blij met ons best bewaarde geheim. Onze nougatinetaart is écht anders dan die van andere bakkers. Kom hem proeven!