Bruidstaarten

Bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk een bruidstaart. Bij Bakkerij van Doorn hebben we de afgelopen jaren talloze bruidstaarten gemaakt. We maken bruidstaarten op maat, precies volgens uw wensen. De bruidstaart wordt een bekroning op uw huwelijksfeest. Eentje waarvan elke gast mag proeven!

Alle vormen, maten, kleuren en stijlen
Uw bruiloft is uw dag, niet die van ons. Hetzelfde geldt voor de bruidstaart en daarom maken we alles volgens uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van bruidstaarten is eigenlijk alles mogelijk. Heeft u een goed idee? Neem dan contact met ons op voor een afspraak om uw ideeën door te spreken.

We regelen alles voor u
Met uw aanstaande bruiloft heeft u heel wat aan uw hoofd. Er moeten veel zaken geregeld worden en daar is de bruidstaart er slechts één van. Afgezien van het maken van uw bruidstaart, zorgen we ook voor alles wat erbij komt kijken. Dat betekent dat we contact onderhouden met uw trouwlocatie en we komen vanzelfsprekend de bruidstaart bezorgen.

Een bruidstaart is niet zomaar een taart
Zo’n bruidstaart op maat, daaraan beginnen we niet zomaar. Voor we de taart gaan maken, hebben we uitgebreid met u om tafel gezeten. Het begint met ideeën en een proeverij. Om de taart van uw dromen te maken, bereiden we alles goed voor. 

image-description
image-description

Greep uit ons assortiment

Speltbrood
Speltbrood Zonder tarwe en boordevol bouwstoffen!
Nougatinetaart Heerlijke combinatie van schuim en slagroom
Desembrood Brood moet naar vroeger smaken, niet naar gisteren!

Nieuws

Openingstijden zomervakantie

Vanaf maandag 8 juli 2024 t/m zaterdag 10 augustus 2024 hanteren wij de volgende openingstijden: Winkel Empel en…

Openingstijden carnaval!

Komend weekend is het weer carnaval, dus zijn er een aantal winkels gesloten deze dagen. Hierbij het overzicht.