Nougatinetaart

Nougatinetaart: heerlijke combinatie van schuim en slagroom

Het recept voor onze nougatinetaart is het best bewaarde geheim binnen onze bakkerij. Slechts 3 mensen binnen Bakkerij van Doorn kennen het unieke recept voor onze nougatinetaart. Elke dag komen mensen van heinde en verre om dit bijzondere gebak te proeven.

Koud het lekkerst

Nougatinetaart smaakt het best als hij net ontdooid is. U bewaart de taart in de diepvries en laat hem ontdooien voor u hem serveert. Zeker weten dat onze nougatinetaart meer dan smakelijk wordt ontvangen door uw gasten. De nougatinetaart van Bakkerij van Doorn is een graag geziene gast op verjaardagen, jubilea en andere feestelijke gelegenheden.

Ruim 60 jaar onze specialiteit

Het recept voor onze nougatinetaart is per toeval ontstaan rond 1950, net na de oorlog. Door gebrek aan grondstoffen moesten onze bakkers roeien met de riemen die ze hadden om toch schuim te maken. Door te experimenteren is ons recept ontstaan en dankzij de goede reacties heeft niemand hier tot op heden iets aan durven veranderen.

Het best bewaarde geheim van Bakkerij van Doorn

De juiste verhouding van ingrediënten zorgt voor de smaak en structuur van onze nougatinetaart. Iedere dag maken we mensen blij met ons best bewaarde geheim. Onze nougatinetaart is écht anders dan die van andere bakkers. Kom hem proeven!

Ons nougatientje is bekroond met goud!

Nougatientje van Bakkerij van Doorn verdient Gouden Bekroning

Nougatientje van Bakkerij van Doorn is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Bakkerij van Doorn mag de titel de komende 6 maanden voeren.

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerkingen voor een Gouden Bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen,  wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma.

De lat ligt hoog
Om in aanmerking te komen voor een Gouden Bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel Bekroond met Goud. Nougatientje van Bakkerij van Doorn en andere met Goud Bekroonde producten zijn voor de consument herkenbaar door de gouden zegel. Alle producten die met Goud Bekroond worden, zijn terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl.

Direct bestellen
image-description
image-description

Greep uit ons assortiment

Speltbrood
Speltbrood Zonder tarwe en boordevol bouwstoffen!
Nougatinetaart Heerlijke combinatie van schuim en slagroom
Desembrood Brood moet naar vroeger smaken, niet naar gisteren!

Nieuws

Openingstijden carnaval!

Komend weekend is het weer carnaval, dus zijn er een aantal winkels gesloten deze dagen. Hierbij het overzicht.