Zakelijk

Zakelijk

De producten van Bakkerij van doorn spelen een belangrijke rol in de gezondheid van onze consument. Wij volgen dan ook nauwlettend alle trends en innovaties op dit gebied, om steeds opnieuw nieuwe producten te kunnen ontwikkelen.

Maatwerk assortiment
Verder biedt Bakkerij van Doorn u een assortiment met producten die passen in diverse diëten, zoals bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, zoutarm, vezelrijk, etc. Wij denken graag met u mee over de ontwikkel van nieuwe dieetproducten op maat. Zo kunnen we zelfs een bedrage leveren aan het realiseren van de doelstellingen van uw zorginstelling.

Makkelijk en snel bestellen
U kunt gemakkelijk online uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt. Wij kunnen voor u een eigen webpagina inrichten met de artikelen die regelmatig door u besteld worden. U hoeft dan niet elke keer te zoeken in ons complete assortiment ± producten.

Als u uw bestelling vóór 13.30 uur plaatst, dan wordt die de volgende werkdag al geleverd!

Eigen bezorging
Uw bestelling wordt door onze eigen chauffeur bezorgd in onze eigen vervoermiddelen. Dit heeft als voordeel dat u de levertijd, in overleg met ons, zelf kunt bepalen. Indien wij een sleutel in beheer krijgen hoeft er zelfs niemand op locatie aanwezig te zijn.

 

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@bakkerijvandoorn.nl

image-description
image-description

Greep uit ons assortiment

Speltbrood
Speltbrood Zonder tarwe en boordevol bouwstoffen!
Nougatinetaart Heerlijke combinatie van schuim en slagroom
Desembrood Brood moet naar vroeger smaken, niet naar gisteren!

Nieuws

Openingstijden carnaval!

Komend weekend is het weer carnaval, dus zijn er een aantal winkels gesloten deze dagen. Hierbij het overzicht.